Video : Tipsbladet
Superliga

Så mange journalister og agenter er til FCM-FCK

Der er knald på interessen for kampen mellem FC Midtjylland og FC København, der er den første, efter Kristoffer Olssons alvorlige sygdom blev kendt.

HERNING (TIPSBLADET): Der er stor efterspørgsel på at komme ind til fredagens topkamp mellem FC Midtjylland og FC København.

Kampen har længe været udsolgt, og selvom der er tale om en topkamp på MCH Arena i Herning mellem FC Midtjylland og FC København - og ud over, at der meget vel kan være en kommende Danmarksmester på banen - handler interessen selvfølgelig også om, at det er første kamp, efter Kristoffer Olssons sygdom blev kendt i offentligheden.

En række svenske medier har i dagevis været i Herning og Ikast for at dække historien om den svenske landsholdsspiller, og interessen fra danske medier er også markant, selv i forhold til, at det er en topkamp.

Blandt de fremmødte medier er de to store tabloidmedier Expressen og Aftonbladet, men også TV4, SVT, TT Nyhetsbyrån og flere andre svenske medier og reportere er på plads i Herning.

Der skal være 55 pressefolk og agenter på pressepladserne til kampen, foruden et større antal folk fra de to klubber.

Kristoffer Olsson har været det store samtaleemne i optakten til fredagens topkamp i Herning.

Svenske medier har siden tirsdag, hvor nyheden om Olssons sygdom kom frem, lavet reportager fra Ikast, hvor FC Midtjyllands træningsanlæg ligger, og Herning, hvor MCH Arena som bekendt ligger.

Tipsbladet har været på plads på stadion siden kort efter 16.00, og der har været stort run på at komme tidligt på stadion. 

Flere FC Midtjylland-spillere ankom til kampen iført Kristoffer Olssons trøje nummer otte og tog sig god tid til at hilse på og tage fotos med fans.

Tipsbladet følger kampen live fra klokken 19 og varmer også op på vores konto på Instagram.

FC Midtjylland har netop meldt ud, at Kristoffer Olssons situation er en anelse forbedret men stadig alvorlig. Læs mere om det her.