Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med ny FCK'er: Han er bedre end Daramy

Ifølge Discovery-ekspert Thomas Graversen er den nye FCK-spiller endnu bedre end Mohamed Daramy.

Det er et par store sko, der skal udfyldes på venstreflanken i FCK, efter Mohamed Daramy har forladt de danske mestre.

Spørger man Discovery-ekspert Thomas Gravesen, har man dog en spiller i folden, der er endnu bedre end den tidligere FCK-stjerne.

Det drejer sig om nykøbte Elias Achouri, der allerede har vist glimt af sine evner, blandt andet da han lynede mod Breidablik i midtugen. 

- Der er ikke plads til Daramy i FCK længere. Elias Achouri er bedre end Mohamed Daramy. Han bliver bedre, vent og se. Min påstand er, at han er en meget, meget bedre holdspiller. Han kan sætte folk af, ligesom Mohamed Daramy, og så løfter han sit hoved og gør sine medspillere bedre, fortæller han til Discovery.

Det kan kollega Flemming Povlsen i nogen grad genkende, men holder fast i, at Daramy var en absolut topspiller i Superligaen. 

- Du har ret i, at han havde nogle problemer med sit overblik, men jeg synes stadig, at han var en absolut topspiller i den danske liga, fortæller han til Discovery. 

I skrivende stund meldes Daramys klub Ajax enige med Burnely om en handel, der sender sender danskeren til England på et års leje, med en forpligtelse til et senere køb. Her skull der være tale om et beløb på 15 millioner euro, svarende til cirka 110 millioner kroner.