Superliga

Vingaard: Jeg elsker at være i FCK

Martin Vingaard tager to år mere i FC København.

Med kun tre måneder tilbage af sin aktuelle aftale kunne Martin Vingaard forhandle frit med andre klubber, men det var der ikke brug for. Midtbanemanden vidste, hvad han ville, og torsdag eftermiddag gik ambitionen i opfyldelse, da han satte sin signatur på en ny to-årig aftale med FC København, så han nu er i klubben til sommeren 2014.

- Det er jeg rigtig glad for. Det betyder meget for mig, for jeg har hele tiden vidst, at jeg gerne ville forlænge med klubben. Jeg elsker at være i FC København, og nu har vi lavet en aftale for to år mere.

- Det er det helt rigtige for mig, for jeg kan få opfyldt mine ambitioner i FC København, jeg kan være med til forhåbentlig at vinde titler og spille europæisk, og jeg tror på endnu mere udvikling både for mig selv og klubben.

- Jeg håber, at jeg kan komme op på mit allerhøjeste niveau igen og også gerne bygge på derfra, og FCK har også vist, at de gerne vil meget med mig i og med, at de ville forlænge min aftale, så det var en nem beslutning, siger Martin Vingaard til tipsbladet.dk.

Den 27-årige fynbo har foreløbig spillet 105 kampe for FC København siden skiftet fra Esbjerg i januar 2009, og han har scoret 21 mål, blandt andet et par stykker i Champions League-gruppekampene mod Panathinaikos forrige efterår. For et år og seks dage siden kom han alvorligt til skade i Champions League 1/8-finalen mod Chelsea på Stamford Bridge, hvor korsbåndet sprang og sendte ham på skadeslisten i otte måneder.

Men nu er han tilbage i kampen om en plads på holdet med spilletid i forårets tre første kampe - og efter eftermiddagens aftale med masser af tid til at få flere oplevelser med FC København.