• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

VVS-firma raser efter Toppel-skifte: Sagsøger sgu Brøndby

VVS-firma raser efter Toppel-skifte: Sagsøger sgu Brøndby

Mads Toppel vendte VVS-firmaet Freddy Hansen VVS ryggen og skiftede til Brøndby. En bitter pille at sluge for indehaver Claus Hansen.

Af Ole Hoffskov

Hvad får man, når man parrer en VVS'er med en dygtig målmand, tillægger resultatet fynsk accent og smækker en slasket trøje på vedkommende?

Ja, man får selvfølgelig Mads Toppel.

Og netop Mads Toppel kom i fokus i sidste uge, da han skrev under på en to-årig kontrakt med Brøndby IF. Samme dag skulle han ellers have skrevet under på en anden kontrakt. Nemlig en ansættelseskontrakt med VVS-firmaet Freddy Hansen VVS fra Odense. De havde nemlig hyret Toppel til en 20. timers stilling, så han samtidig kunne tørne ud for Næsby.

Men i 11. time smuttede målmanden altså fra aftalen og tog til Brøndby. Og så kunne VVS-firma få lov at være VVS-firma.

- Jeg så det ellers som noget af et scoop at få ham til Freddy Hansen VVS. Det må jeg sige. Men så ringer Troels Bech samme dag, som han skulle skrive under på kontrakten med mig. Det var træls. Og så lige Brøndby! Nu er jeg jo fra Fyn, og her holder vi med OB – og i hvert fald slet ikke Brøndby og FCK. Det kunne ikke være meget værre, siger Claus Hansen, VVS-installatør og indehaver af Freddy Hansen VVS, til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Min første tanke var, at jeg sagsøger sgu klubben. Men så slog det mig, at jeg selv kunne risikere at ende på regningen. Så droppede jeg det. Det har vi ikke budgetteret med.

I stedet slog det Claus Hansen, at han kunne bruge Mads Toppel som reklamesøjle i København.

- Jeg gav ham en trøje med, hvor der stod Freddy Hansen VVS. Så kan han vise den frem, når det går ham godt på fodboldbanen. Hvis Nicklas Bendtner kan vise underbukser, kan Mads vel også vise en trøje med et VVS-firma. Om ikke andet så lige stikke min familie og jeg et par VIP-billetter i hånden, fortæller Claus Hansen, der dog hverken fik held med det ene eller det andet.

Nu skal Mads Toppel altså tilbringe de næste to år i Brøndby med at spille fodbold, men når kontrakten udløber, står døren stadig på klem til Freddy Hansen VVS.

- Jeg regner da med at forsøge at hente ham på en fri transfer om to år. Mads er en dygtig VVS'er, og jeg er glad for, at han på den måde er engageret i sit arbejde. Han skal dog regne med en lavere løn end fra fodboldens verden, det kan jeg lige så godt sige, slutter Claus Hansen og understreger, at det er planen, at Mads Toppel skal arbejde sig op fra 20 timer til fuldtid.

Men først har han altså et arbejde, der skal passes i Brøndby.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.