Trænere kan ikke enes efter Clasico: Jeg er uenig

Barcelona fortjente en finaleplads, mener cheftræner Xaxi. Det afviser hans pendant i Real Madrid, Ancelotti.

Endnu en gang i 2021-22-sæsonen havde Real Madrid taget på Barcelona, da hovedstadsklubben formåede at hive en 3-2-sejr hjem over rivalerne og samtidig sikre sig en plads i Super Cup-finalen.

Men ifølge cheftræner for Barcelona Xavi Hernandez var det catalanerne, der burde have gået videre.

- I dag kan vi holde hovedet højt, selv om vi i sidste ende tabte. Vi spillede 90 minutter. Vi tabte på Real Madrids kontrastød. Vi var bedre end dem i store dele af kampen, siger han ifølge det spanske medie Marca.

- Madrid sidder også med følelsen af, at vi burde have gået videre til finalen.

Det er catalanerens pendant i kongeklubben, Carlo Ancelotti, dog ikke helt enig i.

- Jeg er uenig. Det var en lige kamp. I første halvleg lukker vi et uheldigt mål ind. Anden halvleg var mere lige. Ingen dominerede kampen. Så begyndte vi at spille på kontrastød. De tre mål var fantastiske, siger italieneren.

De to rivaler mødtes i den saudiarabiske hovedstad, Riyadh.

Real Madrid var bedst spillende fra kampens start, hvor Barcelona havde enormt svært ved at skabe noget som helst farligt.

Og i det 25. minut tog kongeklubben føringen med en scoring fra brasilianske Vinicius.

Kort inden dommeren fløjtede første halvleg af, lykkedes det dog Barcelonas hollandske midtbanemand Luuk de Jong at udligne.

Barcelona tog selvtilliden fra udligningen med sig ind i anden halvleg, og Ancelottis mandskab havde svært ved at genfinde takterne fra den første halve time af kampen.

Ikke desto mindre lykkedes det Real Madrid at tage føringen igen, inden Barcelona udlignede til 2-2 i kampens 83. minut.

Målet sendte El Clasico i forlænget spilletid, hvor Real Madrid efter syv minutter fik sejrsmålet.

I finalen venter enten Atlético Madrid eller Athletic Bilbao, der spiller semifinale torsdag.