• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Yussuf Poulsen: Brøndby er et attraktivt sted

Yussuf Poulsen: Brøndby er et attraktivt sted
Illustration

Yussuf Poulsen vil gerne spille under Thomas Frank i Brøndby, men tager først for alvor hul på fremtidssnakken i næste uge. Sikkert er det dog, at han er klar til at skifte væk fra Lyngby.

Af Martin Davidsen

Det danske offensivtalent Yussuf Yurary Poulsen står over for nogle vigtige uger i sit liv. 

I øjeblikket læser Lyngby-spilleren til eksamen, men udover de uddannelsesmæssige forpligtigelser venter der også nogle afgørende beslutninger i forhold til fodboldkarrieren. 

Yussuf Poulsen har ganske vist kontrakt med Lyngby i et år endnu, men han har gjort det klart, at han ønsker at skifte klub denne sommer. Og nu varer det ikke længe, før klubjagten intensiveres. 

- Jeg har aftalt et møde med min agent i næste uge, hvor vi skal lægge en plan for, hvad der skal ske. Lige nu har jeg meget at se til med eksaminer, så jeg forsøger at splitte det ad og holde fokus på en ting ad gangen. Lige nu er det eksamenslæsning, jeg fokuserer på, fortæller Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk. 

Den unge offensivspiller, der senest har spillet afgørende EM-kvalifikationskampe med U/19-landsholdet, lægger ikke skjul på, at han vil af sted til en ny klub denne sommer. 

- Det er det, der er planen, og jeg har for længe siden talt med Lyngby om det. Klubben har også sagt, at de vil lade mig skifte, så den snak har vi haft, fastslår Yussuf Poulsen. 

I den forgangne sæson var han en af de største profiler i 1. division, og han håber nu at tage skridtet til en større klub. Enten i Superligaen eller udlandet.

- Det kommer an på, hvilke muligheder jeg har. Jeg holder det hele åbent i forhold til, at jeg skal ende det rigtige sted. Om det bliver udlandet eller Superligaen, ved jeg ikke, men jeg skal passe ind i klubben og på holdet. Det vigtigste for mig er spilletid, og det er førsteprioritet for mig, at jeg skal have mulighed for at spille – gerne hver weekend, siger han. 

En mulighed for Yussuf Poulsen kunne være Brøndby IF. Klubben har meldt ud, at man vil satse på unge talenter, den har til huse i Københavnsområdet og så er Thomas Frank netop blevet ansat som cheftræner med et godt blik for unge spillere og et kendskab til Yussuf Poulsen fra deres fælles tid på U/19-landsholdet. 

Yussuf Poulsen åbner for et skifte til Brøndby, men afviser at have været i kontakt med klubben eller talt med Thomas Frank om et muligt skifte. 

- Det er klart, at det er spændende, at han er blevet træner derude. Det gør også Brøndby til et attraktivt sted. Men jeg har ikke talt med Thomas Frank om det endnu. Jeg har godt nok læst et sted, at jeg er blevet spottet i Brøndby, men jeg har altså ikke været derude. Jeg har ikke været i Brøndby, fastslår Yussuf Poulsen, der heller ikke har fået nogle meldinger fra sin agent om konkret interesse endnu. 

- Jeg har talt med min agent nogle gange, og han fortæller mig også nogle ting, men vi har som sagt det helt store møde i næste uge, hvor vi snakker om tingene, siger Yussuf Poulsen. 

Yussuf Poulsen har kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2014.