Yussuf Poulsen leverer køligt hovedstødsmål i sæsonåbner

Yussuf Poulsen var skarp med et flot hovedstødsmål, da Leipzig skød sæsonen i gang med 3-1-sejr mod Mainz.

Yussuf Poulsen gjorde opmærksom på sig selv fra første fløjt, da den danske landsholdsangriber og Leipzig indledte sæsonen i Bundesligaen.

Leipzig tog hjemme imod Mainz i holdenes sæsonåbner, og her lynede den danske landsholdsangriber efter lidt over 20 minutter, da han øgede til 2-0 på en fremragende hovedstødsscoring.

Leipzig vandt opgøret 3-1, og kunne dermed sætte tre point ind på kontoen i første forsøg, ligesom det skete for Bayern München og Borussia Dortmund, der sluttede foran Leipzig i den seneste sæson.

Emil Forsberg bragte Leipzig foran 1-0 efter 17 minutter på et straffespark, og fire minutter senere sendte Dani Olmo et blødt indlæg ind i det lille felt fra højre side.

Her vred Yussuf Poulsen sig fri af sin markering, hoppede højt og dirigerede fra en spids vinkel bolden fornemt i mål med et hovedstød til 2-0.

Danskeren var kort efter tæt på at blive dobbelt målscorer, da han leverede en tør og flad afslutning tæt foran mål efter et indlæg, men Mainz-keeper Robin Zentner klarede.

Leipzig var klart dominerende i de første 45 minutter, men kort efter pausen fik Mainz reduceret, da Robin Quaison fandt Jean-Philippe Mateta, som i fri position sikkert afsluttede til 1-2 efter 48 minutter.

Leipzig skulle dog blot bruge tre minutter på at svare igen, da Amadou Haidara scorede til 3-1 efter Emil Forsbergs oplæg.

Poulsen fik en mulighed efter 66 minutter til at udbygge scoringen for Leipzig, der hurtigt genvandt overtaget i kampen.

Der var dog ikke flere mål i opgøret, som Leipzig helt fortjent vandt.