• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Zanka før Brøndby: Intet bedre end at vinde derude

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathias "Zanka" Jørgensen ser frem til sit første møde med Brøndby IF i knap fire år.

Af Ole Hoffskov

Sæsonens andet brag mellem Brøndby IF og FC København står for døren.

Søndag middag mødes de to arvefjender på Brøndby Stadion, og det er gæsterne, der har revanche til gode, efter at de blå-gule tog det første stik tidligere på sæsonen med en 2-1-sejr i Parken.

Det var tilbage i september, og dengang var Mathias "Zanka" Jørgensen endnu ikke vendt hjem til FC København. Det er han nu, og han ser frem til opgøret mod arvefjenderne.

- Jeg glæder mig lige så meget, som jeg altid har gjort, når der er de her kampe. Selvfølgelig vil man ærgre sig over, at der ikke er nogen tilskuere, men selvfølgelig glæder vi os til at komme ud og forhåbentlig tage tre point. For de fleste københavnere er der ikke noget bedre end at vinde derude, siger Zanka til TV3 Sport med henvisning til Vestegnen.

Det er midtstopperens første opgør mod Brøndby IF siden 2017. 

- Det er ikke noget, jeg lige har tænkt over, men det er én af de fedeste ting ved at spille i Danmark - hvis ikke dén fedeste ting, siger "Zanka".

Du kan høre mere fra Mathias "Zanka" Jørgensen i videoen i toppen af artiklen, hvor FC København-stjernen sætter yderligere ord på søndagens lokalopgør.

Også i Brøndby-lejren glæder man sig til kampen, og én af hjemmeholdets største profiler satser på, at de blå-gule er i stand til at "køre FCK i stykker" - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus