• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Zeca takker fansene: I sidste ende det der tæller

Foto: Getty Images

Carlos Zeca havde slet ikke regnet med den støtte, som han har fået efter han blev skadet.

Af Oliver Okstrøm

Carlos Zeca måtte kort før landsholdspausen udgå i FC Københavns kamp mod Viborg med en skade, som viste sig at være korsbåndet. Det er han nu blevet opereret for af Morten Boesen.

Det har FCK tidligere på dagen meldt ud, og nu takker Zeca selv for den opbakning, som han har modtaget efter skaden indtræf. Det sker i et interview via klubbens Twitter-konto.

- Det er skørt. Jeg kan ikke lyve. Jeg ved godt, at folk kan lide mig, men jeg havde ikke regnet med så meget støtte. Det er fra alle i Danmark og alle i Grækenland, siger Carlos Zeca og fortsætter:

- I sidste ende er det dét, der tæller, når man spiller fodbold. Selvfølgelig er titlerne også vigtige, men at se folk støtte dig fra omverdenen giver mig mere styrke. Mit hjerte er fuld af kærlighed. Jeg har ikke ord for de mennesker. Jeg vil bare gerne sige tak - og at jeg er meget glad for det, lyder det fra FCK-anføreren.

Skaden betyder, at Zeca kommer til at sidde ude resten i lang tid. Endvidere er det blevet slået fast, at den føromtalte operation af midtbanespilleren skete uden komplikationer.

FCK-stjernen har udsigt til en fremtid, hvor han måske kan komme en del tidligere på græs end det år, som man forventer, at han er ude. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020