Video : Tipsbladet
Talent

Officielt: FCK henter ungarsk stortalent

Den nye FCK'er har allerede domineret ungdomsfodbolden i Ungarn, lyder det.

Kampen om talenterne mellem Superliga-klubberne er nu også nået til Ungarn. Det sker med FC Københavns melding om, at den 17-årige ungarer Tamas Szűcs er klar i klubben på en tre-årig aftale.

På FCK's hjemmeside fortæller Mikkel Køhler, der er i spidsen for rekrutteringen i deres talentafdeling om den nye spiller, der er blevet hentet.

- Vi er stolte af at kunne tilknytte en spiller som Tamás i en naturlig europæisk konkurrence. Han er et internationalt toptalent i sin årgang, som vi har lagt mærke til igennem vores scouting af de europæiske ungdomslandshold, siger han og fortsætter:

- Han har domineret ungarsk ungdomsfodbold, har smagt på seniorfodbold, og er nu klar til det næste skridt sammen med os i København, lyder det fra Mikkel Køhler.

Szücs har senest spillet i Budapest Honvéd, hvor det altså er blevet til spilletid i den bedste ungarske række. Køhler beskriver ham desuden som en offensiv midtbanespiller, der både kan lave mål og assister. Men der er også andet på menuen.

- Samtidig bidrager han med hårdt arbejde og speed. Og han er en teknisk velfunderet spiller med et rigtig godt højreben. Tamás er derudover en ærgerrig og mentalt stærk spiller, der hver dag arbejder på at blive bedre, og som vi ser et udviklingsstrategisk stort potentiale i. Vi ser frem til at se ham i den hvide trøje," siger Mikkel Køhler.

Det er planen, at Tamas Szücs skal spille på U19-holdet i den kommende sæson.

FC København har senest også fået nomineret en af deres spillere til en stor afrikansk pris. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.