Europa League

85.000 i bøde til FCK-baneløber

Den fan, der løb på banen i slutminutterne i Europa League-kampen mennel FC københavn og Marseille kan se frem til en kæmpe bøde.

I slutminutterne af sidste uges kamp mellem FC København og Marseille løb en dansk fan på banen og blev pågrebet af Parkens kontrollør-korps.

Nu kan den unge mand se frem til en klækkelig bøde fra FC København. Parken har således givet manden en bøde på 10.000 kroner, men  her stopper sagen ikke nødvendigvis.

- Vi vil ikke acceptere brud på Parkens ordensreglement. Udover at det sætter klubben i dårligt lys, kan det i yderste konsekvens have betydning for FC Københavns deltagelse i de europæiske turneringer. Vi ved, at UEFA har noteret hændelsen, og holder UEFA deres linie fra tidligere episoder, så kan vi forvente en bøde på omkring 10.000 euro, siger Club Secretary Charles Maskelyne til klubbens hjemmeside

Bliver FC København ramt af en økonomisk sanktion fra UEFA, bliver bøden svarende til 75.000 kroner sendt videre til baneløberen, der altså kan ende med at skulle betale 85.000 kroner for sin entre på banen i Parken.