• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Mikkel Fuhr Nielsen

Andreas Cornelius giver Wozniacki hovedbrud

Foto: Getty Images

Patrik Wozniacki har svært ved at forstå, hvordan Andreas Cornelius ikke bragte Danmark foran mod Tunesien.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Danmark måtte nøjes med et enkelt point i åbningskampen mod Tunesien.

Resultatet er stort for den afrikanske nation, mens Danmark var kommet for at få alle tre point. Det kunne også godt være sket, da indskiftede Andreas Cornelius havde alletiders mulighed i anden halvleg.

Få centimeter fra stregen headede han på mirakuløs vis bolden på stangen, og dermed endte det hele i en nulløsning. Afbrænderen er gået hele verden rundt, og den er også nået til Polen.

Her har man fået Patrik Wozniacki, Caroline Wozniackis storebror, til at sætte ord på afbrænderen. Danskeren med de polske rødder har også meget svært ved at begribe, at kuglen ikke havnede i netmaskerne.

- Jeg ved ikke, hvordan Cornelius ikke scorer på den. Med hovedet, knæet eller noget andet. Uafgjort, 0-0. Ok, vi tabte ikke og er stadig med, men du kan se på spillerne, at de ikke er 100 procent tilfredse, siger Patrik Wozniacki til polsatsport.pl.

Patrik Wozniacki, der selv har været professionel fodboldspiller primært i divisionerne, giver også en grundigere analyse af kampen overfor mediet.

- Den første kamp ved et VM er altid præget af nervøsitet, men det lignede alligevel, at Tunesien kom ud med en anden energi, hvor de ville vise, at de kunne spille fodbold. De spillede hårdt, og jeg ved ikke, om danskerne var bange, nervøse eller måske begge dele. Når du så tilføjer presset på Danmark, så bliver det ikke nemt, lyder det fra Wozniacki.

Tunesien havde sågar en gylden mulighed ved OB's Issam Jebali til at bringe sig foran med 1-0 i første halvleg, men Kasper Schmeichel sørgede for at holde Danmark inde i kampen.

Nu venter der en benhård opgave for Danmark på lørdag mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, som uden for alvor at imponere vandt med 4-1 over Australien i deres åbningskamp.

I videoen ovenfor kan du se og høre Tipsbladets analyse af Danmarks kamp mod Tunesien.