Foto: Getty Images
VM

Australsk helt inden DK-kamp: Det ønsker man ikke

Australien tør ikke stole på hjælp fra Frankrig, lyder det fra Mitchell Duke, der derfor blæser til angreb i sidste gruppekamp mod Danmark.

Mens Danmarks sidste gruppekamp under VM 2018 var dræbende kedelig, så tegner onsdagens opgør mod Australien til at blive en ganske intens affære. 

Danmark er således pisket til sejr, og forud for opgøret har den australske angriber, Mitchell Duke, nu meldt ud, at australierne også kommer til at gå hårdt efter sejren, selvom de sandsynligvis kan nøjes med uafgjort. 

- Jeg tror ikke, at der er nogen af os, der går ind til den kamp og forsøger at hvile på laurbærrene, og går efter at skrabe et enkelt point hjem. Vi kommer til at gå ind til den præcis på samme måde, som vi har gjort i de seneste to kampe, og det er at gå efter de tre point, lyder det således, ifølge Fox Sports, fra Mitchell Duke. 

Uafgjort mod Danmark vil ikke være nok for Australien, hvis Tunesien slår et Frankrig-hold, der formentlig hviler flere stjerner, og ifølge Mitchell Duke er det derfor meningsløst at gå efter en pointdeling mod Danmark. 

- Man ønsker virkelig ikke, at være afhængig af, at andre skal gøre arbejdet færdigt for en. Vi har bare fuldstændigt fokus på den næste kamp og på at levere endnu en solid indsats. Og forhåbentligt vil det sikre os tre point. 

Mitchell Duke, der til dagligt tørner ud for Fagiano Okayama i den næstbedste japanske række, blev matchvinder, da Australien lørdag slog Tunesien med 1-0. 

Læs også: Under stort pres: Sådan går Danmark videre ved VM