• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Belgisk landstræner: Intet gik galt ved første mål

Foto: Getty Images

Belgiens landstræner Roberto Martinez peger på, at man har gjort sådan i seks år.

Af Oliver Okstrøm

Marokko lavede søndag eftermiddag et stort resultat ved VM, da de slog Belgien, der betragtes som outsidere til titlen. Kampen endte med en 2-0-sejr, og efter kampen måtte landstræneren for Belgien, Roberto Martinez, forklare, hvad der gik skævt ved målene.

Det fortæller han om i et interview med den belgiske tv-station RTBF efter kampen, hvor han mener, at der ikke var noget galt ved det første mål, som Abdelhamid Sabiri satte ind ved et frispark fra en skarp vinkel.

- Vi har forsvaret på den måde i seks år nu. Jeg har ikke set den igen, men der var ingenting i vejen med organisationen eller noget der, forklarer Martinez, som slår fast, at det første mål kom til at få stor betydning for kampen.

- I en død kamp er det en situation, som ændrer den. Vi skal have analyseret den her kamp sammen, og så reagerer vi i den næste, lder det fra landstræneren.

Han slår desuden fast, at der var gode momenter i opgøret fra deres side.

- Men vi kunne ikke skabe de store chancer. Vi kom kun frem til halve chancer, og da der gik et mål ind mistede vi vores organisation for meget. Og vi fik ikke nok ud af det på den sidste tredjedel. Marokko kom bag bolden, og vi kunne ikke komme igennem, fortæller Roberto Martinez.

Nu handler det bare om at blive klar til den næste kamp, mener landstræneren. Det er mod Kroatien, hvor begge mandskaber givetvis skal bruge en sejr for at komme videre.

Marokko selv er på fire point nu. Læs mere om deres sejr over belgierne her.