Foto: Getty Images
VM

Bitter Eriksen: Der er en trykket stemning

Christian Eriksen var helt nede i kulkælderen efter Danmarks skuffende 1-0-nederlag til Australien.

Danmark er færdige ved VM efter et overraskende 1-0-nederlag til Australien, og efter slutfløjtet reagerede Christian Eriksen på det katastrofale resultat. 

- Det er en kæmpe skuffelse. Det er en meget bitter følelse. Det er skuffende. Jeg tror, at det er det, der er det altoverskyggende nu. Der er en trykket stemning, udtalte Christian Eriksen til DR Sporten. 

Christian Eriksen følte ellers egentlig, at Danmark var på vej i den rigtige retning efter kampene mod Tunesien og Frankrig. 

- Jeg synes egentlig også, at vi var bygget godt op efter de første to kampe. Men vi rammer ikke vores topniveau. Vi får masser af muligheder, og vi flytter os også godt. Det er bittert, at vi ikke får scoret. Jeg synes, at vi ser lidt trætte ud i slutningen af første halvleg. Og så scorer de på den eneste chance, de har. 

Christian Eriksen blev herefter spurgt, om den manglende energi i det danske spil kan forklares med, at spillerne er udbrændte efter en lang og intens sæson. 

- Nej, jeg tror, at det var træthed efter den første halvleg, hvor der var høj intensitet. Og når man så ikke får hul på ballonen, så fuser den ud. Det er vores fodboldmæssige niveau, vi ikke rammer, lød svaret fra Christian Eriksen. 

- Vi ville gerne have givet et bedre indtryk. Ét point efter tre kampe, så må vi jo sige, at ingen af os har skabt det store. 

 Christian Eriksen blev herefter spurgt, hvad der blev sagt i omklædningsrummet efter det skuffende exit. 

- Hjulmand og Simon (Kjær, red.) har sagt lidt ting, men det holder vi for os selv. Vi må op på hesten igen, lød svaret fra Christian Eriksen. 

Tunesien slog Frankrig i den anden kamp i gruppe D, men det var ikke nok for tuneserne, der ligesom Danmark er færdige ved VM.