• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Kenneth Jensen

FCK-keeper latterliggør holdkammerat på Twitter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mathew Ryan droppede for Australien mod Argentina, og så fløj FCK-rival Kamil Grabara til tasterne.

Af Kenneth Jensen

De er rivaler i FC København, og det er nok ikke forkert at sige, at målmændene Mathew Ryan og Kamil Grabara ikke er gode venner uden for banen.

Australieren blev hentet til FCK i sommer, hvor Kamil Grabara var skadet, og han gjorde det godt, mens polakken var ude. Da Grabara så var klar igen, endte han også med at vinde pladsen tilbage i målet.

Allerede inden havde den polske landsholdskeeper til Tipsbladet givet et eksplosivt interview, hvor han nærmest afviste, at der var en konkurrence mellem de to, selv om Mathew Ryan er en rigtig god målmand.

Den tidligere AGF-keeper spillede dog strålende, efter han kom tilbage på holdet efter sin skade, og så hørte man ikke så meget mere til duellen og den uenighed, der lod til at være mellem keeperne.

Inden VM fortalte Mathew Ryan dog sin side af sagen og sagde:

- Jeg føler mig hårdt ramt af, at jeg ikke spiller i øjeblikket i forhold til det, som jeg har vist, siden jeg kom til klubben. Jeg føler lidt, at det er politiske grunde, der gør, at jeg ikke spiller, sagde han til TV 2 Sport.

Mathew Ryan og Australien nåede ottendedelsfinalen ved VM, og her så den dygtige keeper skidt ud ved Argentinas 2-0 mål, da han mistede bolden, så Julian Alvarez lidt besværet kunne sparke bolden i kassen. Socceroos endte med at tabe 1-2 og er nu færdige ved VM.

Klokkeklart drop af Ryan, og så var det ellers, at Kamil Grabara, der sidder på bænken, når Polen søndag møder Frankrig, gik til tasterne.

- Det må helt klart have været politisk, skrev polakken bare med en blinkende smiley som afslutning.

Polakken hentyder helt klart itl Ryans interview med TV 2 og kampen om at være førstevalget i FCK-målet.

Se tweetet herunder:

Inden at Ryan udtalte sig, havde Tipsbladet i øvrigt fortalt historien, at Mathew Ryan i januar rykker videre. Agent Mikkel Beck bekræftede, at keeperen skal videre, og at det hele tiden har været planen. Læs den historie her.