• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Forundret Thomas Müller: Stadig lidt chokeret

Foto: Getty Images

Det gav ikke mening for Thomas Müller, at Tyskland kunne tabe til Japan.

Af Oliver Okstrøm

Det var nok ikke den start på VM, som tyskerne fik på turneringen, da de onsdag tabte overraskende med 1-2 mod Japan, selvom vores naboer mod syd var foran med 1-0 ved pausen.

Det var da også et resultat, som Bayern München-profilen Thomas Müller havde meget svært ved at sluge. Det slog han fast kort efter i et interview med den tyske tv-station ARD.

- Jeg er stadig lidt tabt, fordi den her kamp - den måde den er spillet på - der er det meget ofte os, der vinder. Men det kan hverken jeg eller holdet bruge til noget, lyder det fra offensivspilleren.

Det var da også med en skudstatistik og meget andet, som var til tysk fordel, og han peger da også på, at de gjorde, som de skulle både med og uden bolden, og derfor undrer det ham, hvordan det gik sådan.

- Vi spiller en god kamp og spiller intensivt og overlod intet til tilfældighederne, siger han og fortsætter:

- Det er svært (at vinde) med den effektivitet oppe foran, og når man nede bagerst lukker mål ind i det 76. og 83. minut. Lige nu er jeg stadig lidt chokeret, fortæller Thomas Müller.

Situationen for Tyskland er nu meget alvorlig, og de risikerer at ryge ud allerede efter deres næste kamp, hvor de møder Spanien. Her er det nemlig sådan, at Japan skal møde Costa Rica inden samme dag - og hvis det bliver til en japansk sejr, så skal tyskerne formentlig ud og slå Spanien for at gå videre.

Spanien selv slog Costa Rica med 7-0 onsdag. Læs mere om den kamp her.