• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

Fransk stjerne langede ud efter dansker: Underligt

Foto: Getty Images

Joachim Andersen forklarer, hvad der skete mellem ham og Olivier Giroud i lørdagens kamp.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar.

Han er en af klasseangriber, Olivier Giroud, men lørdag aften blev der lukket ned for AC Milan-stjernen af et stærkt dansk forsvar. Franskmanden blev mandsopdækket tæt af tre danske bobyguards i Joachim Andersen, Andreas Christensen og Victor Nelsson.

Og også lidt for tæt efter hans egen mening.

Efter små ti minutter blev Olivier Giroud i hvert fald irriteret og langede ud efter Andersen. En underlig handling, mener den danske forsvarsprofil. 

- Jeg sidder tæt på ham, som jeg altid gør, og han blev lidt sur og slog lidt ud efter mig. Det, synes jeg, var lidt underligt gjort, men det må han selv om, fortæller den danske forsvarsprofil i mixed zone efter kampen.

Hvad sagde han til dig?

- Han sagde bare, at han synes, jeg holdt for meget i ham. Der er ikke så meget mere i det

Sagde du noget til ham?

- Nej.

Andersen og Christensen startede også Danmarks første kamp ved VM, men på den tredje plads blev Victor Nelsson sat ind i stedet for kaptajnen Simon Kjær, der ifølge Kasper Hjulmand døjer med lidt skavanker.

- Jeg synes, han gør det godt. Han havde en masse gode bolde og stod godt. Det var rigtig, rigtig godt fra hans side. Selvfølgelig er Simon en vigtig spiller for os, og det er, som det er. Men jeg synes, Nelsson spillede rigtig godt, siger Joachim Andersen om forsvarskollegaen.

Med lørdagens resultater i Danmarks gruppe skal Joachim Andersen og co. besejre Australien i sidste kamp for at have en chance for at gå videre. Læs om Danmarks muligheder her.