VM Torsten Kjems Hansen

Hjulmand parat til at satse: Det har noget at sige

Foto: Getty Images

De danske muligheder for at blive topseedet til VM-lodtrækningen kan komme til at spille ind på landstræner Kasper Hjulmands ageren under aftenens landskamp.

Af Torsten Kjems Hansen

Det danske landshold lever fortsat i forhold til at blive topseedet til VM-lodtrækningen 1. april. Hvis Nordmakedonien igen kan skabe sensationen, som det skete mod Italien - og sende Portugal ud tirsdag aften, kan Danmark ende i det bedste seedningslag til selve lodtrækningen.

Det vil dog blandt andet også kræve, at Danmark ikke taber til Holland lørdag, da det vil sende hollænderne frem foran Danmark på ranglisten, hvorfra seedningerne også tager udgangspunkt.

Kasper Hjulmand er helt klar over situationen, men som udgangspunkt er han mere interesseret i at se sit hold og de mange udskiftninger i formationerne lykkes i aftenens kamp mod Holland.

Men selv om den danske landstræner altså holder fokus på sit eget - så kan tanken om topseedningen alligevel godt snige sig ind i forhold til beslutningerne undervejs i kampen mod Holland.

- Det kan have noget at sige til sidst i kampen. Hvor meget spytter man i det til sidst, hvis nu det står 2-1 til Holland og vi skal frem og skabe noget. Eller hvis den er lige, og vi kan nøjes med uafgjort. Så kan det være, at vi skifter ind efter det, så det sidste kvarter eller 20 minutter.

- Så det har helt sikkert noget at sige - det har det

Hør hele interviewet med Kasper Hjulmand øverst i videoen - og få det store overblik i forhold til Danmarks chancer for topseedning her