• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Hjulmand: Qatar-VM påvirker ikke vores popularitet

Foto: Getty Images

Landstræneren er desuden træt af, at det både er i Qatar og om vinteren.

Af Oliver Okstrøm

Landsholdets popularitet har henover de seneste år oplevet en opadgående kurve, der virker ustoppelig, og det er ikke noget, som landstræner Kasper Hjulmand tror på ændrer sig ved, at de skal deltage ved VM i Qatar til november.

Det fortæller han i et interview med Se og Hør på den røde løber ved et TV 2-show.

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg er træt af, at det er dér. Jeg er træt af, at det ikke er om sommeren, men vi skal bare se frem til den slutrunde. Vi skal sørge for, at den samhørighed med os allesammen, siger han og fortsætter:

- Vi har den følelse, at det er vores allesammens hold, og vi skal selvfølgelig ned og gøre en god figur og holde fast i den måde, som vi gør tingene på og vise, hvem vi er, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Endvidere peger han på, at det nu engang er sådan det er med VM i Qatar, men at han tror på, at de fortsat kan holde af og respektere hinanden.

Han vælger dog at udskyde et svar på, hvorvidt det kan være muligt, når man spiller på stadions, der har kostet tusindvis af mennesker livet, da de blev bygget.

Hjulmand er ikke alene om at være træt af, at man skal til Qatar. Det gælder også Thomas Delaney og Kasper Schmeichel, som senest har ytret sig om sagen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020