• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Journalister: Udsat for underlig fransk opførsel

Foto: Getty Images

Tipsbladets to udsendte i Qatar blev ignoreret fra start til slut, da de onsdag tog til pressemøde i den franske VM-lejr.

Af Lars Gram-Hanssen

Tipsbladet i Qatar. 

Det virkede som en god idé, men det endte som spild af tid. 

Tipsbladets to udsendte i Qatar, Ole Hoffskov og Victor Risager, var onsdag på plads, da det franske landshold afholdte pressemøde i Doha. Her fik de dog ikke den mest venskabelige behandling af Danmarks næste modstander under VM i Qatar.  

- Vi havde jo simpelthen fået en god idé i går. Vi tænkte, at nu hvor det hele ligger meget centralt her i Doha, hvor vi befinder os, så var der ikke så langt ud til det franske pressemøde. Så vi tænkte, at det kunne vi da godt lige besøge. De stillede med Ousmane Dembélé og Dayot Upamecano. Så vi tog derud, og vi havde forberedt nogle spørgsmål, lyder det fra Ole Hoffskov.  

- Vi ender jo med at støde på det her begreb 'fransk arrogance'. Det tror jeg godt, vi kan tillade os at sige. Vi sad med hånden oppe i 45 minutter på det her pressemøde, men vi fik ikke lov til at stille ét eneste spørgsmål. 

Det virkede som en helt bevidst strategi fra det franske landshold, at man ikke gad spilde på tid på udenlandske journalister. 

- På et tidspunkt blev vi faktisk givet mikrofonen, men den franske pressechef gelejdede den ud af hånden på os igen og videre til en franskmand. Han ville ikke have spørgsmål fra den internationale presse. Så det var et på mange måder håbløst arrangement, vi blev en del af der, siger Ole Hoffskov.  

Ifølge Tipsbladets udsendte står oplevelsen i den franske VM-lejr i skarp kontrast til fremgangsmåden i den danske VM-lejr, hvor man er mere imødekommende overfor udenlandske medier. 

- Der var mange spørgsmål til Wieghorst og kompagni i dag fra især franske journalister. Så ja, vi må sige, at vi blev udsat for en underlig opførsel fra det franske landshold i går, siger Ole Hoffskov. 

Ole Hoffskov og Victor Risager har efter dagens pressemøde i Danmarks VM-lejr også analyseret Kasper Hjulmands muligheder efter Thomas Delaneys exit. Den video kan du se HER.