• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Portugiserne har fået nok: Bænk Ronaldo

Foto: Getty Images

Der er et klart flertal for, at Cristiano Ronaldo skal sendes på bænken i ottendedelsfinalen.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldos VM har ikke bragt den helt store succes, selvom portugiserne trods alt er gået videre. Det er blevet til ét mål fra den klubløse angriber, og det var på et straffespark. 

Derfor står det nu klart, at fansene i hjemlandet gerne ser landsholdet prøve noget andet. Det viser en meningsmåling på det store portugisiske sportsmedie A Bola.

Her viser det sig, at hele 70 procent af stemmerne i en afstemning om Ronaldo skal starte inde, at de helst foretrækker, at han bliver sat på bænken, når de skal møde Schweiz i ottedendedelsfinalen på tirsdag.

Dermed er tilliden til ham der dog stadig hos 30 procent af fansene i hjemlandet. 

I stedet for ham kan det blive spillere som Rafael Leao, André Silva eller Goncalo Ramos, der kan tage hans plads i offensiven.

Ronaldo blev desuden skiftet ud i Portugals sidste gruppekamp mod Sydkorea, hvor det blev til lidt mere end en time for ham i opgøret, som portugiserne endte med at tabe med 1-2.

Foruden det svingende spil ved VM, så har han også sit at tænke på i forhold til sin klubsituationen. Forud for slutrunden blev han og Manchester United enige om at gå hvert til sit, og han er nu på jagt efter en ny klub. Løsningen kan blive en klub fra Saudi Arabien. Se mere om det i videoen øverst i artiklen.

Derudover har han også planer om at få et kæmpe millionbeløb ud af Juventus, som han mener de skylder ham. Læs mere om det her.