Foto: Getty Images
VM

Skrækskade sender FCK'er til VM: Det var så sygt

Den svenske landsholdsspiller oplevede skaden helt tæt på. En skade der endte med at give Kamil Grabara en billet til VM.

Kamil Grabara nåede hele følelsesregistret igennem i weekenden, da han først var blevet fravalgt til VM, hvorefter han alligevel skulle pakke sine kufferter.

Wojciech Szczęsny, Łukasz Skorupski og Bartlomiej Dragowski var oprindeligt blevet udtaget til Polens VM-trup, men i sidste spillerunde inden afgangen til Qatar kom Dragowski galt afsted for Spezia.

Målmandens fod pejede ikke lige ud fra skinnebenet, som den ellers normalt ville gøre. Det oplevede den svenske landsholdsspiller og tidligere Superliga-profil Emil Holm på tætteste hold.

- Det var sygt at se hans fod, siger Emil Holm til Sportbladet, inden han uddyber hændelsen som skete i det 43. spilleminut efter en duel med Veronas Kevin Lasagna.

- Det var en 50-50-bold, som han får foden på. Han bliver liggende, og jeg tror først, at det er fordi, at Verona på den måde ikke kan tage et hurtigt indkast. Men når jeg kommer frem og ser foden, så er det noget af det værste, jeg nogensinde har set, mens jeg selv har været på banen, siger højre backen.

Skaden koster ikke bare en brækket fod og en lang pause. Det koster også Dragowskis VM-deltagelse, hvor han erstattes af Kamil Grabara. FCK-keeperen er dog tiltænkt en rolle som reserve bag Szczęsny og Skorupski.

Polen starter deres VM-kampagne den 22. november mod Mexico. Derefter venter Saudi Arabien og favoritterne fra Argentina. Polen kan ende med at blive Danmarks modstander i 1/8-delsfinalen, da de to grupper bliver parret med hinanden efter gruppespillet.