• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Tager Lukaku i forsvar: Exit var ikke hans skyld

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku har sig en god ven i Jeremy Doku.

Af Oliver Okstrøm

Belgien røg torsdag ud af VM allerede i gruppespillet, da det kun blev 0-0 i opgøret mod Kroatien, hvor de forinden var pisket til at få en sejr. I opgøret var der ellers nok af chancer for belgierne til at score og tage sejren.

Nogle af de største tilfaldt den ellers habile angriber Romelu Lukaku, men selv på en chance, som spillere på det gode gamle FC Zulu-hold ville sende i kassen, den brændte Lukaku. Han bliver dog taget i forsvar af landsholdskammeraten Jeremy Doku i et interview med franske L'Equipe.

- Ja, han brændte chancer, men jeg synes ikke, at det var hans skyld (at de røg ud red.). Vi ville alle gerne vinde, og vi vidste alle, hvad der skulle ske, siger han og fortsætter:

- Han havde mulighederne, men det er ikke bare ham. Det er os alle. Vi prøvede alle på at komme i de bedste positioner for at score, lyder det fra Doku.

Både Doku og Lukaku kom ind for belgierne, men det lykkedes altså ikke for dem at få scoret.

Dermed blev resultatet, at de må tage hjem efter et tyndt VM, hvor det blev til en sejr over Canada på 1-0 i den første kamp, hvorefter de tabte til Marokko med 0-2, og så var det slut mod Kroatien.

Landstræner Martinez har siden trukket sig. Læs mere om det her.