• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Van der Vaart raser over Messi: Det er respektløst

Foto: Getty Images

Ifølge Rafael van der Vaart var Lionel Messis opførsel efter VM-kvartfinalen mellem Argentina og Holland under al kritik.

Af Lars Gram-Hanssen

Kvartfinalen mellem Holland og Argentina blev en af de mest dramatiske kampe under VM i Qatar, og i Holland er der stadig en vis bitterhed over argentinernes opførsel under og efter kampen.

Lionel Messi kom på kant med Louis van Gaal og Wout Weghorst, hvilket blandt andet har ført til salg af t-shirts med Messis sviner til Weghorst ('hvad glor du på, fjols?'). Og den tidligere Superliga-spiller Rafael van der Vaart er blandt dem, der stadig ikke har fået lagt skuffelsen bag sig. 

- I griner af det nu, men udover at vi blev slået ud af dem, så irriterer det mig frygteligt. Vi viser den her (t-shirten, red.), og det er fint. Jeg mener, at Messi er respektløs overfor sine kollegaer og overfor Louis van Gaal. Vi ved, at Van Gaal går igennem en svær tid. Det forstår de ikke, lød det således, ifølge RMC Sport, fra Rafael van der Vaart i i NOS-studiet. 

Louis van Gaal, der tidligere i år er blevet behandlet for prostatakræft, fik efter slutfløjtet en sviner med på vejen fra Lionel Messi, der efterfølgende fortalte til medierne, at Louis van Gaal ikke havde udvist nok respekt med sine udtalelser inden kampen. 

Inden kvartfinalen havde Louis van Gaal blandt andet sagt, at Lionel Messi var 'usynlig' i VM-semifinalen i 2014, hvor Holland tabte til Argentina efter straffesparkskonkurrence.