• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Van Dijk i ophedet skænderi med legende

Foto: Getty Images

Virgil van Dijk endte i mundhuggeri med Marco van Basten efter Hollands pointtab mod Ecuador fredag aften.

Af Lars Gram-Hanssen

Virgil van Dijk er ikke på god fod med den hollandske legende Marco van Basten. 

Det står klart efter fredagens VM-kamp mellem Holland og Ecuador, hvor Virgil van Dijk og kompagni måtte nøjes med 1-1. Her var den tidligere AC Milan-stjerne således klar med en kontant kritik af den hollandske landsholdskaptajn. 

Van Basten var således bestemt ikke imponeret over Liverpool-stjernens ageren i forbindelse med den ecudorianske udligning. 

- Van Dijk står bare og venter. Han står og kigger på ham skyde. Hvad kigger han på? Han er nødt til at stoppe ham! Han lader ham bare skyde, lød det således, ifølge Metro, fra Marco van Basten. 

Virgil van Dijk blev efterfølgende kontronteret med kritikken fra Marco van Basten, og Liverpool-stjernen valgte her at sende en stikpille tilbage i legendens retning. 

- Han er aldrig nogensinde positiv, hvis du spørger mig, så hvad skal jeg bruge det til? Det er nemt for ham at sidde og snakke i studiet. Jeg har fejlet som kaptajn? Hvad vil du have, at jeg skal bruge den information til? Jeg er altid ærlig. Jeg prøver at lede holdet på den bedst mulige måde, lød det således fra Liverpool-stjernen.  

Trods skuffelsen mod Ecuador står Holland fortsat med gode muligheder for at vinde gruppe A. Van Dijk og kompagni står således med fire point inden sidste gruppekamp mod Qatar. .