Video : Tipsbladet
VM

Zlatan roser Qatar til skyerne: Det fungerer

Zlatan Ibrahimovic har et meget positivt syn på Qatar som land, efter at Milan-angriberen havde en god oplevelse under VM-slutrunden sidste år.

På trods af Sveriges manglende deltagelse var Zlatan Ibrahimovic alligevel i Qatar under VM-slutrunden, og det var en god oplevelse for den svenske landsholdsstjerne. 

I et interview med Aftonbladet beskriver Ibrahimovic sin tur til Qatar som 'fantastisk'. 

- 10 point for organisationen. 10 point for oplevelsen. 10 point for kampen (finalen, red.). 10 point for tilskuerne. 10 point for maden. 10 point for rejsen. 10 point for det hele, siger Zlatan Ibrahimovic. 

I et interview med SVT har Zlatan Ibrahimovic uddybet sit syn på Qatar. 

- Mit syn på det er, at de har skabt jobmuligheder. Hvordan de så har behandlet dem, det kan jeg ikke svare på og være dommer over, for jeg var der ikke, siger Ibrahimovic.

- Som land er Qatar et system, der fungerer. Er der stoffer? Nej. Er der kriminalitet? Nej. Er der kriminalitet i Sverige? Ja, i den grad. Er der stoffer? Ja. Systemet fungerer i Qatar. Hvad med det svenske system? Det fungerer, men jeg ved ikke, om det fungerer 100 procent. 

Den 41-årige Zlatan Ibrahimovic kan torsdag komme i aktion for det svenske landshold i EM-kvalifikationskampen mod Belgien.