• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Zlatan roser Qatar til skyerne: Det fungerer

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic har et meget positivt syn på Qatar som land, efter at Milan-angriberen havde en god oplevelse under VM-slutrunden sidste år.

Af Lars Gram-Hanssen

På trods af Sveriges manglende deltagelse var Zlatan Ibrahimovic alligevel i Qatar under VM-slutrunden, og det var en god oplevelse for den svenske landsholdsstjerne. 

I et interview med Aftonbladet beskriver Ibrahimovic sin tur til Qatar som 'fantastisk'. 

- 10 point for organisationen. 10 point for oplevelsen. 10 point for kampen (finalen, red.). 10 point for tilskuerne. 10 point for maden. 10 point for rejsen. 10 point for det hele, siger Zlatan Ibrahimovic. 

I et interview med SVT har Zlatan Ibrahimovic uddybet sit syn på Qatar. 

- Mit syn på det er, at de har skabt jobmuligheder. Hvordan de så har behandlet dem, det kan jeg ikke svare på og være dommer over, for jeg var der ikke, siger Ibrahimovic.

- Som land er Qatar et system, der fungerer. Er der stoffer? Nej. Er der kriminalitet? Nej. Er der kriminalitet i Sverige? Ja, i den grad. Er der stoffer? Ja. Systemet fungerer i Qatar. Hvad med det svenske system? Det fungerer, men jeg ved ikke, om det fungerer 100 procent. 

Den 41-årige Zlatan Ibrahimovic kan torsdag komme i aktion for det svenske landshold i EM-kvalifikationskampen mod Belgien.