Alle Afstemninger
 

Hvilken klub synes du, der har overrasket mest positivt med 10 runder igen af Grundspillet i Superligaen?

Den danske kreatør leverer strålende præstationer lige for tiden, og med et hattrick sendte han Irland ud af VM. Men hvor god er Christian Eriksen lige nu?

Danmark og Irland mødes tirsdag i Dublin, hvor der er en VM-billet på spil. I Telia Parken lørdag spillede Danmark og Irland 0-0, nu venter returkampen. Hvordan tror du, det kommer til at gå Danmark?

Brøndby IF fører Superligaen med 30 point - et enkelt foran både FC Midtjylland og FC Nordsjælland. FCK er otte point efter Brøndby og møder netop Brøndby søndag i Telia Parken. Hvilken klub er på nuværende tidspunkt favorit til at vinde Superligaen?

Vi er halvvejs i Superligaens Grundspil, men hvilken klub mener du har skuffet mest indtil videre?

Danmark skal møde Irland i playoff - kvalificerer landsholdet sig til VM? Afgiv din stemme her.

Danmark kan møde Grækenland, Irland, Nordirland og Sverige, men hvem håber du på, at Danmark trækker?

Det danske fodboldlandshold skal spille playoff-kampe om at komme til VM - tror du på, at landsholdet booker billet til slutrunden i Rusland?

Randers FC og Olafur Kristjansson har i dag valgt at stoppe samarbejdet, og kronjyderne er derfor på udkig efter en ny træner. Hvem tror du, Randers FC ansætter?

Med Nicolai Jørgensen ude skal Åge Hareide tage en beslutning om, hvem der skal spille den forreste angriber i den vigtige kvalifikationskamp mod Montenegro. Hvem bør få pladsen?

Pages

SENESTE NYT...
OP | NED