• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Bøllebank hos Borisov

Foto: Getty Images

Lørdagens kombi-væddemål ser nærmere på et par udfald fra ligaerne i Finland og Hviderusland, hvor der bydes på spændende kampe

Af Jacob Hansen

Lørdag 16.00
VPS Vaasa – MP
Begge hold scorer
Odds 1.72 @bet365

VPS Vaasa er fortsat uden nederlag efter fire kampe i denne sæson, og de var på tavlen i alle fire. Tæller vi sidste sæson med, har de nu scoret i 17 ligakampe i træk.

Det er trods alt også noget, selvom vi snakker den næstbedste række i Finland. I tre af deres fire kampe var begge hold på tavlen, og tæller vi igen sidste sæson med, var begge hold på tavlen i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe i ligaen.

MP har åbnet året lidt blandet, men ikke på scoringsfronten. De var nemlig på tavlen i alle fire kampe, og de har blandt andet mødt begge nedrykkere.

Begge deres opgør mod VPS Vaasa i sidste sæson havde begge hold på tavlen. Der skulle være en pæn chance for, at det sker igen.

Lørdag 16.00
BATE Borisov – Slavia Mozyr
1 + over 2.5 mål
Odds 1.80 @bet365

Det lader til, at rekordmestrene fra BATE Borisov skal stå utroligt tidligt op i denne sæson for at følge med Shakhtyor. Sidstnævnte sætter et hæsblæsende tempo i toppen af tabellen, og efter 10 kampe er BATE Borisov allerede sat med syv point. På andenpladsen!

Endnu mere sat er Slavia Mozyr dog med deres beskedne otte point, hvorfor det er vanskeligt at bestride den store favoritværdighed til BATE Borisov, men vi kan da prøve at banke oddset i vejret med en satsning på mål som back up til hjemmesejren.

BATE Borisov vandt deres seneste tre kampe. Alle spillet på eget græs i Minsk og med cifrene 2-1, 2-1 og 3-2. Otte af deres seneste ni sejre kom i kampe, der bød på mindst tre kasser. Alle otte havde i øvrigt også mål af begge hold, hvis du vil prøve at banke oddset endnu højere op.

Samlet odds = 3.09 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020