Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spil: Få mål i CL-kampen i Milano

Inter og Atl. Madrid krydser klinger i første opgør i denne 1/8-finale på Giuseppe Meazza.

Champions League
Tirsdag 21.00
Inter - Atl. Madrid
Under 2,5 mål, odds 1,73 Nordicbet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Meget på spil og første opgør af to. 
⇒ Holdene kommer med en forsigtig approch, især Atletico vil være glade for 0-0 f.eks. 
⇒ Atleticos topscorer Morata er ude med skade. 

I de første 4 1/8-finaler i CL, fra sidste uge, gik 3 af dem gået under 2,5 mål. Det var kun FCK - Man City der gik over, hvilket bl.a. skal ses i lyset af den store klasseforskel. En klasseforskel der ikke er mellem Inter og Atl. Madrid. 
Atletico veksler mellem 3-5-2 og 5-3-2-opstillinger alt efter hvem de møder og hvor de spiller henne. I en kamp som denne mod Inter, der bliver det sidstnævnte opstilling, som selvsagt er noget mere defensiv end førstnævnte. 
Inters gruppespilskampe snittede kun lidt over 2 mål pr. kamp, hvorimod Atleticos snittede hele 3,8, men bemærkeselsværdigt at de mange mål især blev scoret i kampene mod gruppens to svageste hold: Celtic og Feyenoord. I de to kampe mod Lazio blev der scoret 2 mål i hver, hvor begge kampe i øvrigt var ret chancefattige. 
Inter mødte i gruppespillet et andet spansk hold, nemlig gruppevinderne fra Real Sociedad, i de to kampe de mødtes i, blev det 1-1 og 0-0. 
I Serie A snitter Inters kampe næsten 3 mål, men mod nærmeste forfølger, Juventus, er begge kampe gået under 2,5 mål og været chancefattige.