18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Højest 4 kort i finalen

Conference League-finale i Athen, hvor Olympiakos vil have en mindre fordel i og med den spilles i deres hjemland. Revanchemulighed for Fiorentina der tabte finalen sidste år med 2-1 til West Ham.

Conference League
Onsdag 21.00
Olympiakos - Fiorentina
Under 4,5 kort, odds 2,25 hos Unibet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Kampens dommer Soares Dias uddeler relativt få kort. 
⇒ Unibets odds skiller sig noget ud for markedet. 
⇒ Ikke noget ondt blod klubberne imellem. 

Soares Dias har max givet fire kort i sine seneste otte internationale klubkampe. I alt har han dømt 75 internationale klubkampe i sin karriere hvoraf 49 af dem højest har haft 4 kort. 
De fleste andre bookies er i max odds 2,10 for under 4,5 kort inkl. den store internationale bookmaker Pinnacle der i skrivende stund blot har 2,06 på mere end 4,5 kort. 
Dette bliver først gang nogensinde de to hold møder hinanden. 
Det skal med, at de to hold tilsammen har snittet godt 4,5 kort i denne sæson i Conference League, men at Unibet holder over 4,5 kort som klar favorit undrer mig alligevel lidt. 
I halvdelen af Olympiakos´ knockout-kampe har der været under 4,5 kort, fire ud af otte kampe.
For Fiorentinas vedkommende har det kun været i under 4,5 kort i to af deres seks knockout-kampe i Conference League i denne sæson.