• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Bellingham bomber mod Barca

Foto: Getty Images

Lørdagens største kamp står i Spanien, hvor La Liga byder indenfor til El Clásico og førstepladsen er som vanligt på spil

Af Jacob Hansen

Mesterne Barcelona og førerholdet Real Madrid vil se efter at fortsætte deres imponerende start på LaLiga-sæsonen på lørdag og forny rivaliseringen på Estadi Olímpic Lluís Companys.

Vi byder ind med fire kuponer til det klassiske opgør.

Real Madrid spillede uafgjort 1-1 mod Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i deres sidste ligakamp for at forlænge deres ubesejrede række til fire (W3 D1 L0), hvilket efterlod gæsterne øverst på tabellen på 25 point, lige på point med Girona igennem. 10 kampe.
Barcelona sidder på tredjepladsen med 24 point, et point efter førstepladsen Real Madrid efter 10 kampe. Barcelona vandt deres sidste LaLiga-kamp 1-0 hjemme mod Athletic Club, hvilket forlængede deres ubesejrede start på sæsonen til 10 (W7 D3 L0).
Barcelona vandt den sidste LaLiga-udgave af El Clasico, og vandt 2-1 på Spotify Camp Nou i sidste sæson. Sergi Roberto åbnede scoringen for Barça i det 45. minut. Franck Kessié var også på mål. Real Madrids eneste mål kom takket være Barças Ronald Araujo, der satte bolden i sit eget net.
Ser man på spillere, der har gjort en forskel i 2023/2024, så har Real Madrids mest produktive spiller i den sidste tredjedel været Jude Bellingham, som har scoret otte gange, inklusive to åbningsmål. Den offensive midtbanespiller er ligaens topscorer i 2023/2024.
Robert Lewandowski har fået øje på Barcelona i denne sæson. Angriberen er sidens førende målscorer med fem mål, som ligger lige til det tredje højeste i ligaens scoringslister.
I fem LaLiga-konkurrencer på hjemmebane i denne sæson har Barcelona sikret sig alle 15 point, der tilbydes med 12 scorede mål og to indkasserede. Real Madrid har fire sejre, en uafgjort og et tab væk fra Estadio Santiago Bernabéu i denne sæson i ligakampe.
I deres seneste seks ligakampe har Barcelona vundet fire og uafgjort to. Real Madrid har i mellemtiden vundet fire, uafgjort én og tabt én i deres seneste seks.