18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Chelsea kan drille Arsenal

Londonderby, hvor Arsenal stadig er på guldjagt, mens Chelsea jagter de europæiske pladser.

Premier League, England
Tirsdag 21.00
Arsenal - Chelsea
2-tal +1,25 (asian hcp), odds 1,85 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Arsenal er inde i en mindre god periode. 
⇒ Chelsea inde i god periode og ikke tabt i PL mere end 2,5 måneder. 
⇒ 4. kampe på 10 dage for Arsenal. 

ang selve væddemålet: gevinst til 1,85, hvis Chelsea får point og halv gevinst til 1,425, hvis Arsenal kun vinder med et mål. 

Arsenal har kun vundet en af deres sidste fire kampe i et hårdt program pga CL, hvor den drøm blev slukket i sidste uge i München. I weekenden kom de tilbage på vindersporet, da de slog motivationsløse Wolves, som ligner et hold der er gået på tidlig sommerferie. Kampen mod Chelsea bliver det 4. på blot 10 dage for Arsenal. Chelsea har været flot kørende længe, men tabte i weekenden til Man City i semifinalen i FA Cuppen, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt for optakten til denne kamp. Chelsea spillede dog lige op med Manchester City og den kunne godt have vundet eller været gået i forlænget spilletid. Motivationen bør dog stadig være stor, når de her møder naboerne på Emirates Stadium. Som holdene ser ud pt, så virker det lidt overdrevet, at Arsenal skal være så store favoritter, som tilfældet er. 
Arsenal kan stille i stærkeste opstilling, mens Chelsea har et par gamle skader.