Dagens Spilforslag: Lyngby jagter første sejr
Foto: Jan Sommer/Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Lyngby jagter første sejr

Hverken Lyngby eller AC Horsens har endnu smagt sejrens søde i Superligaen.

Fredag kl. 19.00
Lyngby – AC Horsens
1
2,50 @ Bethard

Superligaen vender fredag tilbage med et vaskeægte bundopgør, når de to eneste sejrsløse hold sætter hinanden stævne på Lyngby Stadion. Her har Lyngby ikke vundet en kamp siden 2-0-sejren over EfB i februar, men de kongeblå kan trods alt varme sig ved, at man står med 6-2-2 som udbytte af denne og forrige sæsons hjemmekampe mod hold fra rækkens tunge ende.

Samme parameter viser 2-4-6 for udekampe i tilfældet AC Horsens, der traditionelt har haft bedst imod hold, der tager det boldbesiddende initiativ i kampene. Uanset modstander har AC Horsens dog kun vundet seks af 27 udekampe i kalenderårene 2019 og 2020 – og resultaterne er som bekendt ikke blevet bedre siden trænerskiftet.

Apropos trænere så er Lyngby fredag uden Christian Nielsen, der har pådraget sig en hjernerystelse og piskesmæld efter en uheldig episode på træningsbanen. Det er naturligvis ren spekulation – men det kunne såmænd godt være en oplevelse, der får spillerne til at rykke sammen og levere de ekstra procent, der kan afgøre så tæt et opgør som dette. Odds 2,40 er i hvert fald en smule over, hvad jeg havde forventet, så jeg sætter lidt mønt på, Lyngby fredag tager sæsonens første sejr.