Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Nice slår mestrene

Næstsidste runde for de to hold, hvor langt de fleste andre hold i rækken kun mangler een kamp, som spilles i den kommende weekend.

Ligue 1, Frankrig
Onsdag 21.00
Nice - PSG
1-tal, odds 2,60 hos Expekt
 

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Motivation. 
⇒ PSG virker som et hold der har stemplet ud i ligaen - Nice skal gå efter de 3 point. 
⇒ PSG spillede tre døgn tidligere, hvor Nice spillede seneste kamp for fem dage siden. 

Der er bestemt taget højde for, at Nice har noget at spille for og PSG det modsatte, men jeg synes ikke der er taget nok højde for det i oddsne. Nice er 5´er, hvilket giver Europa League i næste sæson, men de kan blive 3´er eller 4´er, men det vil højest sandsynligt kræve to sejre i de to sidste runder, da de har fire point op til både Brest og Lille, som begge kun har en kamp tilbage, men de har hhv fire og seks mål bedre målscore. Nice har netop Lille på udebane i sidste runde, så der vil de selv kunne afgøre det. 
Selvom kampen i aften vurderes stort set lige, så skal der være lille risiko for et X, da Nice ikke kan bruge X til meget og for PSG vil det være enten eller. PSG har nu tabt tre kampe i træk, inkl. CL-kampene mod Dortmund. De er for længst franske mestre og det eneste de har tilbage er den franske pokalfinale, som spilles d.25. Maj mod Lyon. Tre dage inden kampen i aften tabte de med 1-3 på i Paris til midterholdet Toulouse. Mbappe m.fl. er væk efter sæsonen.