Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: point til Monza

Otte point skiller de to hold i Serie A i Atalantas favør, men de blå-sort-stribede har meget andet at se til herunder Europa League og Coppa Italia, mens hjemmeholdet kun har Serie A tilbage, hvilket de har haft siden August...

Serie A, Italien
Søndag 20.45
Monza - Atalanta
1-tal +0,5, odds 1,99 hos Bet365
 

3 ting der taler for spillet: 

⇒ For Atalanta ligger den lille mellem to vigtigere kampe. 
⇒ Monza hentet fire point mere hjemme end Atalanta har ude. 
⇒ Atalanta roterer muligvis til dette opgør. 

Monza kan stadig nå de nederste europæiske pladser. De har klaret sig bedre hjemme end Atalanta har ude. Det der taler mest for spillet på Monza er dog, at Atalanta tre døgn før denne kamp har spillet mod Liverpool i Europa League og tre døgn efter kampen i Monza skal spille returopgør i Copa Italia-semifinalen hjemme mod Fiorentina, hvor de er bagud 1-0 fra første opgør i Firenze. Der er de to kampe, før og efter, altså vigtigere end Monza-kampen og det bør også komme til udtryk i valget af startopstillingen for Atalanta. Atalanta der i forvejen kun har vundet én af deres seneste syv Serie A-kampe. Det skal med, at Monza ikke har gjort det så godt på det seneste, hverken spillemæssigt eller pointmæssigt, hvor det er blevet til et point de seneste tre kampe, men synes alligevel de skal have bedre muligheder for point end de nuværende odds indikerer. 
Værd at notere sig er også, at Monza mangler et tre spillere, hvor vigtigste at nævne er angriberen Carvalho, der har været skadet et par uger nu. Han har scoret fire mål i denne sæson.