18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

En håndfuld weekendfiduser til d.25. og 26. Maj

Lørdag 15.00
Viborg – OB
1-tal, odds 2,07 hos Nordicbet

For det første kan ingen af holdene bruge uafgjort til noget som helst. Begge skal gå benhårdt efter de tre point. Det er et godt udgangspunkt for at spille et hold til at vinde, da x-risikoen vil være temmelig lille.
Rent mentalt må det være en fordel for Viborg, at de ikke har noget at tabe her, men en Conference-plads at vinde, hvorimod OB højest sandsynligt rykker ned, selv hvis de vinder den her kamp.
Jeg er helt med på, at Viborg har tabt deres seneste tre kampe og OB har vundet deres seneste to, men så skidt har det heller ikke set ud for Viborg og så godt har det heller ikke set ud for OB, i forhold til resultaterne- Viborg er stadig et bedre hold og med de udgangspunkter de har forud og under den her kamp, så synes jeg over en fordobling for hjemmesejr er flot.

Søndag 20.45
Frosinone – Udinese
Uafgjort ved pausen, odds 2,20 hos Bet365

Sidste runde i Serie A og de her to hold er stadig i risiko for at måtte tage turen ned i Serie B, men omvendt kan de også redde sig med X, hvis Empoli ikke slår Roma, hvis Empoli fører, så skal Udinese satse – på et tidspunkt. Frosinone er et point foran Udinese, så de redder sig med X uanset. Grunden til spillet er for første halvleg er, at ingen som udgangspunkt skal noget og det bør give en meget stille og chancefattig første halvleg. Udinese kan i pausen lure på hvad den står i Empoli og lægge taktikken for 2. Halvleg. Udinese spillede en lignende kamp i seneste runde mod netop Empoli, her var det blot 0,08 xG i første halvleg og nu bør det være endnu mere oplagt at gå til pausen med 0-0 eller X.

Søndag 21.00
Sevilla – Barcelona
1-tal +0,5 (asian handicap) til odds 2,06 hos Bet365

Der er så meget uro i kulisserne i Barcelona og de har ikke mere at spille for efter de i sidste runde sikrede sig 2. Pladsen der giver adgang til den Spanske Super Cup i den kommende sæson. Der er meget stærke rygter om, at Xavi bliver vippet ud, selvom han blev forlænget så sent som sidste måned. Mange af Barcelonas spillere har EM om tre uger og så forventer jeg der bliver sparet nogle spillere fra deres side. Sevilla har ikke haft nogen god sæson og efter de var sikker på ikke at kunne rykke ned har de tabt tre af tre kampe, men på hjemmebane mod Barcelona i sidste kamp i sæsonen og så er det et farvel til legenden Sergio Ramos. Jeg kan ikke se, at Barcelona skal være +50% favoritter i det her spot. Jeg forventer ingen stor indsats af dem her, tværtimod.

Søndag 20.45
Empoli – Roma
1-tal -0,5 (asian handicap), odds 2,00 hos Bet365

Sagen er klar; Empoli skal vinde her og selvom de starter runden under nedrykningsstregen, så ved de, at de redder sig med sejr. De er ikke afhængige af andre, da holdene lige over stregen, Frosinone og Udinese mødes.
Roma har ikke noget at spille for, da de er sikre på 6. Pladsen. Derudover har de topscorer Lukaku og Paredes i karantæne. De har mange lejede spillere, som næppe giver noget for den her ligegyldige kamp for dem og klubben. Dybala har højest en halv time i sig har træner De Rossi udtalt. I sær i den sidste runde vægtes motivation enormt højt og det kan man godt se i oddset, da Empoli aldrig ellers ville være favoritter hjemme mod Roma, men jeg mener ikke der er

Søndag 18.30
Albacete - Mirandes
Uafgjort, odds 3,30 hos Cashpoint

To runder resterer der i den spanske Segunda Division. Albacete er fem point over nedrykning og redder sig endegyldigt fra nedrykning med et point her. Mirandes er eet point over nedrykning. I sidste runde har de hjemmekamp mod Amorebieta, der inden denne runde ligger lige under dem, på den øverste nedrykningsplads.
De to hold har indtil videre spillet henholdsvis 32,5% og 30% af kampene uafgjort.
Albacete er fremragende kørende med fem sejre og en uafgjorte i deres seneste seks kampe, men at de ikke skal bruge mere end et point her skal vægte højt.