Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: 3 spændende EM-kampe

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Frankrig - Polen; Frankrig vinder og holder nullet til odds 2,00. Tirsdag 25/6. Kl.18.00
Polen var som det eneste hold ude allerede efter anden runde, hvilket betyder at de kun har æren at spille for her. Frankrig ligger a point med Holland på 1. pladsen, Holland, dog bedre, da de har scoret et mål mere. Frankrig bør dog have rigtig gode muligheder for at sikre sig 1. pladsen. Deres defensiv er bundsolid og Mbappe vender tilbage med maske på. I de to første kampe har Frankrig holdt buret rent og mod et Polen uden noget at spille for, så skal der være gode chancer for de gør det alle gode gange tre. 

Holland - Østrig; Under 4 kort til odds 1,80. Tirsdag 25/6. Kl.18.00 
Med Mandagens resultater, så er begge hold videre, medmindre Østrig taber med fem eller mere, så er det ikke sikkert de går videre via 3. pladsen, så praktisk talt er de videre. Holland er 100% sikret avancement. Holland har blot fået to kort sammenlagt i de to første kampe og de bør igen kunne hold det på max et kort, når nu de er videre. Østrig har fået hele syv kort i de to første kampe, men igen de får næppe så mange i en kamp som den her, hvor de bare skal undgå at tabe meget, meget stort. Omvendt har de så også en masse i karantænefare, hvor det er vigtigt de ikke får kort her, så de er i karantæne i 1/8-finalen. 

England - Slovenien; Slovenien +1,5 (asian hcp) til odds 1,80. Tirsdag 25/6. Kl. 21.00 
England har langt fra imponeret hidtil og X vil sandsynligvis være nok til at sikre dem 1. pladsen. Det må formodes at være vigtig for dem ikke at slutte 2´er, da den plads i gruppen får Tyskland i 1/8-finalen. Hvis de vinder er de sikret 1. pladsen. Slovenien har overrasket positivt og givet både Danmark og Serbien problemer. Slovenien vil gå videre med uafgjort. For England vil det ikke gøre en forskel om de vinder med mere end en og bl.a. på den baggrund virker handicappet noget højt.