18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: dansk, fransk og EL-finale...

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

AGF - FC København; over 2,5 mål til odds 1,80. Tirsdag 21/5 kl.19.00
Det lugter af mål i AGF sidste hjemmekamp i denne sæson, hvor AGF ikke har noget at spille for, mens FCK SKAL vinde, hvis de skal have en nogenlunde chance for guld eller sølv. AGF spiller næsten bare for Patrick Mortensen-mål, da han stadig kan nå at blive Superliga-topscorer, selvom det ser svært ud med tre mål op. Han brændte store chancer sidst mod Silkeborg. Da de to hold mødtes seneste, for under en måned siden, blev det 3-2 i Parken. AGF gik målløse fra banen seneste hjemme mod Silkeborg, hvor de ellers skabte masser af chancer. Målløse går de næppe her mod en FCK-defensiv, der i den grad er til at tale med og et FCK-hold der som nævnt vil gå hårdt efter de tre point. 

Rodez - Paris FC; under 2,5 mål til odds 1,85. Tirsdag 21/5 kl.20.30
Flot pris på max to scoringer i denne såkaldte kvartfinale, playoff om oprykning. Det skal afgøres over denne ene kamp, hvor vinderen hvis alt går vel også skal vinde sine to næste kampe for at opnå oprykning, hvor sidste kamp vil være mod Metz fra Ligue 1, der endte 3. sidst.
De to holds indbyrdes kampe i sæsonen gik begge under 2,5 mål med hhv 1-0 senest og i slutningen af 2023 blev det 2-0.
Paris´ topscorer Hamel har ikke spillet siden midten af Marts, hvor han blev skadet. Derudover en på papiret meget lige kamp, hvor der ikke vil blive satset alverden hvis den den står f.eks. 1-1 mod slut. 

Atalanta - Leverkusen; over 3,5 offsides i kampen til odds 1,83. Onsdag 22/5 kl.21.00
Det virker lidt som om,at denne linje bare er sat som en standard-linje og der ikke er taget højde for hvilke to hold der mødes. Atalanta bliver dømt rigtig meget offside, især i de kampe hvor de ikke har bolden så meget, som det må formodes de ikke kommer til at have her, hvor Leverkusen kommer til at svinge taktstokken, hvilket italienerne sikkert har det fint med, det så vi bl.a. i Liverpool-kampene.
Atalanta har fået dømt offside mod sig 35 gange i 12 EL-kampe denne sæson. Leverkusen følger ret godt med, med 21 offsides i 12 kampe, hvilket giver et snit på 4,66 pr. kamp for de to hold tilsammen.