18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Foto: Alamy
Spil

Midtuge-systemet: Denne gang med en omgang X-togt

Midtuge-systemet jagter X-odds. hvor SpilXpertens Stefan Lind har fundet flere spændende fiduser blandt tre velbetalte spiltips og sat dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3), hvor der er flot gevinst, hvis mindst to af de tre tips rammer plet. Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Granada - Valencia: Uafgjort ved pausen til odds 2,00. Torsdag 4/4 20.00

Den sidste kamp for at runde den 30. runde af i den bedste spanske række. Her forventer jeg en stille og tæt start. Valencias første halvlege på udebane har rækkens laveste målsnit og over halvdelen af udekampene har stået uafgjort ved pausen. Granada fyrede træner Medina efter forrige kamp, hvor de tabte for 3. gang i træk. Sandoval blev ansat i stedet og med ham er Granada langt mere defensive end tidligere, så at Granadas kampe sæsonen igennem har været ganske målrige siger ikke så meget, da de var langt mere offensive og dårligere defensivt under Medina, som altså har stået i spidsen for sydspanierne i 28 ligakampe denne sæson. 

Lyngby - OB: Uafgjort til odds 3,50. Fredag 5/4 19.00

Begge hold kommer lige fra hver deres store skuffelse i første runde af nedrykningsspillet. Lyngby blev udspillet i Randers og tabte hele 6-2, mens OB hjemme tabte med 0-1 til Vejle. Både Lyngby og OB er stadig over nedrykningsstregen, men også kun lige. Lyngby et point foran Vejle og OB to point foran Vejle. Kampen spilles et par dage før Vejle skal i kamp. Begge hold har brug for ikke at tabe og et point vil formenlig være nok til at holde sig over nedrykningsstregen. Da de senest mødtes i Lyngby tilbage i november endte 2-2 og da de måneden forinde mødtes i Odense vandt Lyngby 2-1. Det ligner endnu en tæt kamp, hvor frygten for at tabe kan overskygge lysten til at vinde. 

Orléans - Marignane: Uafgjort til odds 3,75. Fredag 5/4 19.30 

Vi slutter af med en tur ned i den tredje bedste franske række, hvor det er tæt i kampen om at undgå en af de seks nedrykningspladser. Det er syvende sidste runde. Orléans er fire point over nedrykning og gjort til klare favoritter her, men dels har de kun vundet een af deres seneste seks kampe og dels bør de leve rigtig fint med et point her. De møder Marginane der er i vild form med 10 point i deres seneste 4 kampe. De ligger a point med to andre hold, hvoraf det ene ligger under nedrykningsstregen. Detomvendte opgør tilbage i November endte 0-0. Orléans synes at være gjort til for store favoritter her og når de samtidig lever bedst med en pointdeling, så virker X-oddset meget velbetalt i en kamp, hvor der ikke forventes mange mål (under 2,5 mål er favorit).