18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: Fiduser i de lavere rækker

SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3 = 3 doubler). Alle odds er fundet hos Expekt. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Cheltenham - Peterborough; Over 2,5 mål til odds 1,68. Tirsdag 23/4 Kl.20.45 

Vi starter i League Two, hvor langt de fleste hold kun mangler een kamp. Cheltenham er et af fire hold, der mangler to kampe. De er på den øverste af de fire nedrykningspladser og har fem point op til redning, så det giver sig selv, at kun sejren tæller for dem i denne kamp og naturligvis også i den sidste. I forvejen er ingen af deres seneste syv kampe endt uafgjort og seks af dem er gået over 2,5 mål. Peterborough er på 4. pladsen og kan i teorien godt nå 2. pladsen og direkte oprykning, men det vil kræve at de vinder denne kamp stort og den sidste + at Derby taber deres sidste kamp, hvor de møder sidstepladsen og forlængst nedrykkede Carlisle. Derfor har Peterborough også allerede instillet sig på, at den kommer til at stå på playoff om oprykning. Peterborough vandt i weekenden 2-0 ude over Bristol Rovers, der er placeret lidt under midten, men de seks foregående kampe er alle gået over 2,5 mål og overordnet set, så har Peterboroughs kampe rækkens højeste målsnit på 3,2, hvor Cheltenhams ligger på mere beskedne 2,3. 

Bordeaux - Dunkerque; Uafgjort til odds 3,55. Tirsdag 23/4 Kl.20.45

I den næstbedste franske række resterer der fem runder. De to hold ligger side om side med hver 41 point, hvilket efterlader dem seks point over nedrykningsstregen, så ud fra det bør X´et give fin mening for begge hold. Bordeaux led en hård skæbne i Lørdags, da de førte med 1-0 ude mod St. Etienne, der er 3´er i rækken. St. Etienne fik endda rødt kort i det 73. min, men scorede alligevel to mål i overtiden og vandt dermed 2-1, hvilket var andet (smalle) nederlag i træk for Bordeaux. Dunkerque vandt 1-0 i Lørdags ude over Amiens, der ligger lidt højere i tabellen. Bordeaux er et solidt hjemmehold med 7-5-4 i denne sæson, men faktisk har Dunkerque klaret sig præcist lige så godt på udebane, hvor de også er 7-5-4. Over 3,5 gange pengene skal forsøges i dette spot med så relativt få runder tilbage. 

Quevilly - Amiens; 1X til odds 1,26. Tirsdag 23/4 Kl.20.45 

En kamp mere fra Ligue 2. Quevilly er næstsidst og har seks point op til redning, men de er ubesejrede i deres seneste tre kampe, hvor det er blevet til en sejr og to uafgjorte. Den nævnte sejr var i forrige runde mod 1. pladsen Auxerre. Faktisk har Quevilly kun tabt een af deres seneste ni kampe, så selvtilliden og troen har de stadig, selvom placeringen er dårlig for nuværende. Siden træner Jean-Louis Garcia tog over i slutningen af Januar har holdet hentet 16 point i 12 kampe. 
Amiens er i midten af rækken med ni point ned til nedrykning. De har ikke vundet i derres seneste fire kampe. De vil næppe være kede af et enkelt point på Stade Robert Diochon, som Quevillys hjemmebane hedder.