• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Canada banker til Belgien

Foto: Getty Images

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Belgien og Canada. Der er kick off onsdag på Ahmed bin Ali Stadium

Af Jacob Hansen

Belgien har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Wales.

Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Holland, siden 1-2 mod Egypten. Belgien vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe.

Belgien har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Canada har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Qatar med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Uruguay. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Japan. Canada var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 4 nederlag i denne serie.

Canada har stået for 0 mål i de seneste 2 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 0 mål selv, men tillod også 5 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 0 gange.