Spil

Optakt: FCK i kødet på skrøbelig spansk defensiv

To hold på jagt efter deres første sejr i UEFA Champions League-gruppespillet tørner sammen i Parken onsdag, når Sevilla skal møde København

København led deres første nederlag i turneringen i denne sæson, da de tabte 3-0 mod Borussia Dortmund i deres sidste gruppespilskamp.

Sevilla blev besejret i deres indledende Champions League-gruppespilskamp og tabte 4-0 hjemme mod Manchester City.
København og Sevilla er henholdsvis nummer tre og fire i gruppen med nul point. Manchester City fører gruppen med tre point. Borussia Dortmund er nummer to, også på tre point.
København har endnu ikke fundet målet i Champions League i denne sæson. Sevilla er også stadig på udkig efter deres første mål i kampagnen.
Værterne københavn vandt deres eneste Champions League-kvalifikationskamp i Parken.
Sevilla har i mellemtiden endnu ikke spillet på udebane i konkurrencen. I sidste sæson var de uden sejr i deres fem europæiske turneringer på udebane.
I deres seneste seks kampe i alle turneringer har København vundet to, spillet en uafgjort og tabt tre. De scorede seks og indkasserede otte i den periode og scorede først i tre af de seks konkurrencer. De havde tre mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede fem gange i de første 45 minutter. Sevilla har vundet en, spillet en uafgjort og tabt fire i deres seneste seks. De scorede seks og indkasserede 14 i den periode og nettede først i to af de seks. De fleste af deres mål (fem) kom i første halvleg, mens deres modstandere nettede seks gange før pausen.