• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Modric og co. møder Marokko

Foto: Getty Images

Kampen mellem Marokko og Kroatien sparkes i gang den kommende onsdag. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM

Af Jacob Hansen

Marokko virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Chile, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Paraguay, hvorpå Georgien blev besejret 3-0.

Marokko var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Marokko har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 0.9 mål i deres seneste 5 kampe. De scorede acceptable 9 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gang.

Kroatien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Danmark nedlagt 2-1, hvorpå Østrig blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over Saudi Arabien, der blev slået med 0-1. Kroatien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Kroatien er i øjeblikket anstændige målscorere med 27 kasser i deres seneste 10 kampe eller 2.7 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Kroatien præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.