Spil Jacob Hansen

Premier League: Liverpool lammer Fulham

Foto: Getty Images

Liverpool åbner den nye sæson i Premier League mod Fulham på Craven Cottage, og studiet kigger nærmere på de bedste spil fra kampen

Af Jacob Hansen

Fulham står til at undvære Harry Wilson og Nathaniel Chalobah, der begge har fået skader i pre-season.
Joe Bryan missede klubbens sidste venskabskamp mod Villarreal med en håndskade og vil blive vurderet.
Liverpool-målmand Alisson er tilbage efter at have misset Community Shield på grund af en skade, mens Naby Keita vil blive vurderet efter sygdom.

Ibrahima Konate, Curtis Jones og Kostas Tsimikas er alle blevet udelukket.
The Reds bliver også uden Diogo Jota, Caoimhin Kelleher og Alex Oxlade-Chamberlain, der er ved at komme sig over skader, der er pådraget i løbet af sommeren.
Head-to-head
Fulham var ubesejret i begge Premier League-kampe mod Liverpool i 2020-21, spillede uafgjort 1-1 hjemme og vandt 1-0 på Anfield.
Cottagers har kun vundet en af deres seneste seks Premier League hjemmekampe mod Liverpool (D1, L4), en 1-0 sejr i december 2011.
Fulham
Fulham scorede 106 ligamål på vej til at vinde Championship-titlen i 2021-22.
Hver af deres sidste tre Premier League-kampagner er endt med nedrykning - 2013-14, 2018-19 og 2020-21.
Cottagers har tabt deres første ligakamp i sæsonen direkte efter oprykning til den bedste række ved de sidste fem lejligheder.

FÅ KÆMPE TILBUD PÅ UGENS BEDSTE ODDSFORSLAG

Fulham er sejrsløse i deres sidste 10 Premier League-kampe (D2, L8), men deres sidste sejr i PL kom mod Liverpool i marts 2021.
Fulham kan tangere klubbens rekord på syv hjemmebanenederlag i træk, der blev sat mellem november 1961 og februar 1962.
Liverpool
Liverpool sluttede på andenpladsen i sidste sæsons bedste række og scorede 94 mål, deres næsthøjeste total i Premier League.
De er ubesejrede i deres sidste 19 Premier League-kampe (W16, D3), et løb, der strækker sig tilbage til december sidste år.
The Reds har vundet deres seneste tre Premier League-kampe, på trods af at de indkasserede åbningsmålet inden for de første 15 minutter hver gang - kun Arsenal i marts 2012 har nogensinde vundet fire Premier League-kampe i træk efter at være kommet bagfra.
Liverpool har vundet deres første Premier League-kamp i hver af de sidste fire sæsoner og scoret mindst tre mål ved hver lejlighed.
Mohamed Salah har scoret i Liverpools indledende Premier League-kamp i hver af sine fem sæsoner i klubben.