• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til CL: Vinder den gamle dame?

Spilforslag til CL: Vinder den gamle dame?
Foto: Getty Images

Lyon har blot spillet én gældende kamp i månedsvis.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
Juventus – Lyon
1 (AHC -1,5)
2,32 @ NordicBet

Juventus er uden Douglas Costa og Mattia De Sciglio, mens det i skrivende stund ikke er sikkert, om Paulo Dybala er klar til fuld tid i kampen. Samtidig svirrer rygterne om, at Cristiano Ronaldo mistrives i klubben, fordi han i virkeligheden hellere vil til PSG.

Når valget alligevel er faldet på en sejr til hjemmeholdet på mindst to mål, så skyldes det især tre faktorer. Den første er den grundlæggende klasseforskel på de to hold, som bør komme til udtryk i en gældende kamp som denne. Den anden er kamprytmen, hvor Juventus fremstår langt skarpere i kølvandet på en netop afsluttet sæson, som indbragte holdet det niende mesterskab i træk.

Læs også: Alt taler for Juventus

Den tredje grund er Lyons defensive problemer på udebane, hvor man bare har præsteret to clean sheets i det sidste års kampe i Ligue 1 mod svagere modstand end Juventus, mens det er blevet til ét rent bur i to års udekampe i Champions League.

Det er værd at holde øje med, om Paulo Dybala meldes klar til kampen. Selv med argentineren på vippen, tror jeg på, at ambitiøse Ronaldo vil gøre alt for at lede holdet videre i jagten på endnu et trofæ, selv om han angiveligt kigger længselsfuldt mod den franske hovedstad. Odds 2,32 på en komfortabel hjemmesejr slipper akkurat igennem nåleøjet som spilbart på et Juventus-hold, der sjældent skuffer på hjemmebane.

Lørdag kl. 21.00
FC Bayern – Chelsea
Under 3,5 mål
1,80 @ bet365

FC Bayern er massive favoritter til at vinde returkampen efter 3-0 i det første opgør. Sydtyskerne har dog ikke spillet en gældende kamp siden starten af juli, og spørgsmålet er, om man ønsker at investere stort i en kamp, der ser ud til at være afgjort på forhånd.

Chelsea tabte FA Cuppen til Arsenal, så der skal et mindre mirakel til, hvis The Blues skal klemme et trofæ ud af sæsonen. Skadeslisten er alenlang – og det forlyder på rygteplan, at træner Frank Lampard allerede er godt i gang med at udskifte store dele af truppen.

Champions League bliver naturligvis aldrig ligegyldig, men det er forståeligt nok, hvis begge mandskaber her bare vil have kampen overstået. Det kan selvfølgelig sagtens udløse en festlig affære – især hvis FC Bayern er i festhumør eller Chelsea åbner ballet med en tidlig scoring. Men risikoen for en langgaber, hvor hjemmeholdet sparer på ressourcerne imod et skadesplaget gæstehold, er så tilpas stor, at 1,80 på under 3,5 mål fortjener et skud, selv om FC Bayern er notorisk målfarlige på eget græs.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.