Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til PL: De Bruyne fyrer kanonen af

Kun fire spillere i Premier League står bag flere afslutninger end De Bruyne, som i gennemsnit afslutter hvert 24. minut.

Onsdag kl. 19.00
Man. City – Brighton
Kevin De Bruyne har over 3,5 skud i kampe
2,75 @ bet365

Det er svært at forestille sig andet end en kamp med Manchester City som det dominerende hold, for selv om værterne har tvivl om Raheem Sterling, Nathan Ake og Aymeric Laporte, mens Sergio Aguero er i corona-karantæne, så er truppen bred nok til at klare det.

Langt værre ser det ud for Brighton, som er uden karantæneramte Yves Bissouma, mens Aaron Connolly, Jose Izquierdo, Florin Andon, Tariq Lamptey, Adam Lallana og Danny Welbeck alle er ude med skader og Steven Alzate står opført som tvivlsom.

Det bør give masser af plads til altid velspillende Kevin De Bruyne, som aldrig er bange for at skyde fra distancen. Kun fire spillere i Premier League står bag flere afslutninger end De Bruyne, som i gennemsnit fyrer af hvert 24. minut.

Det giver et snit på cirka 3,5 skud per kamp – et antal som han bør have pæne chancer for at overgå hjemme imod et afbudsramte Brighton-hold. Betfair giver 2,00 på fire eller flere skud fra De Bruyne, så odds 2,75 fra bet365 ligner så absolut et odds i den pæne ende.