• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til PL: Kane gør det igen

Spilforslag til PL: Kane gør det igen
Foto: Getty Images

Vi er klar med forslag til Premier League mandag.

Af Stefan Buur Hansen

Mandag kl. 21.00
Burnley – Tottenham
Harry Kane leverer assist
3,90 @ Danske Spil

Trofaste læsere er næppe overraskede over at se anbefalingen på en assist fra Harry Kane. Men så længe det virker, er der vel ingen grund til at skifte kurs?

Harry Kane byder nemlig til stadighed ind med assists i denne sæson, hvor det er blevet til hele syv af slagsen foruden fem mål i den første håndfuld kampe. Kane topper dermed suverænt listen over flest oplæg i ligaen – men giver altså stadig højere odds hos Danske Spil end flere af de andre spilere på listen.

Tottenham er svingende. Burnley er svære at blive kloge på. Men til 3,90 er det værd at satse på endnu et oplæg fra Kane, som blev sparet i torsdagens EL-kamp.

----
Afviklede bets fra runden

Lørdag kl. 18.30
Man. Utd. – Chelsea
Marcus Rashford scorer
3,05 @ NordicBet

Chelsea spillede tirsdag 0-0 mod et meget lidt direkte Sevilla-hold, men det må også betegnes som undtagelsen for de blå fra London, som har været involveret i flere meget målrige kampe denne sæson. Især på udebane går det vildt for sig for Chelsea, som ikke har holdt målet rent i en PL-udekamp i 2020, mens man har indkasseret 17 mål alene i de sidste seks.

Lørdag gælder det så Manchester United, som tirsdag tog den femte sejr i seks kampe ved at slå PSG med 2-1 i Paris. Marcus Rashford blev matchvinder kort før tid med et mål, der både siger noget om angriberens målnæse samt tro på egne evner.

Rashford – der også scorede for England mod Belgien – har dermed scoret i tre af de sidste fire kampe før mødet med Chelsea. Og netop Chelsea er lidt af en favorit for den 22-årige angriber, der har scoret fire mål i de sidste tre kampe mod The Blues. Den statistik vil Rashford helt sikkert gerne udbygge i en kamp, hvor Edinson Cavani måske også for debut som konkurrent. Odds 3,05 på mål af formstærke Rashford mod gavmilde Chelsea er købt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020