Tonsser-Jul: Dygtig back med assist i støvlerne
Foto: Polfoto
Generelle

Tonsser-Jul: Dygtig back med assist i støvlerne

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. I dag et af de spændende offensive backs fra ungdomsrækkerne.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

7. December 2014


★ Deniz Karaca

★ Højre wingback, Lyngby Boldklub

★ 5 assists i efteråret

★ Profil: Se Deniz Karacas profil på tonsser.com

Lyngby Bk kan med en sejr i sidste runde overvintre på U17 Ligaens 3. plads - og dette er særligt grundet holdets stærke defensiv. Efter 13 kampe har man kun lukket 14 mål ind - og sammenligner man med pladserne over og under Lyngby, så har de lukket henholdsvist 33 og 27 mål ind.

En af de bedste spillere i bagkæden har været Deniz Karaca, som fra sin højreback har spillet en væsentlig rolle i begge ender af banen. Alle 13 kampe har Deniz været på banen og med 5 flotte assist til følge.

Deniz Karaca blev allerede som 14-årig rykket op i U17 truppen - og har dermed længe måtte leve med at være stemplet som et talent. Bliver interessant at se om han kan fortsætte udviklingen ind i foråret og sidenhen i U19.