Real-City trak rekordmange seere

Aldrig før har en åbningskamp i Champions League trukket så mange seere i Spanien som i går mellem Real Madrid og Manchester City.

I en medrivende og underholdende kamp kom Real Madrid to gange tilbage, efter at holdet var bagud på hjemmebane mod Manchester City, inden Cristiano Ronaldo til sidst sikrede sejren med sin scoring til 3-2 i Champions League gruppe D's første opgør.

Og det var en kamp, som en stor del af Spanien fulgte med i. Faktisk flere end nogen sinde før til det første opgør i Champions League.

I gennemsnit sad lidt over syv millioner spaniere og så kampen på RTVE. Det svarer til godt 40 procent af markedsandelen.

Lige efter at Cristiano Ronaldo havde scoret til 3-2 kunne tv-kanalen notere sig for flest tv-seere med lidt over 10 millioner.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Rasmus Falk i søgelyset hos Ajax

09:58 Ifølge Fyens Stiftstidende er OB's offensivspiller Rasmus Falk på ønskelisten i Ajax. Læs mere
 

Anders Kure: Vi holder modet højt

09:35 AGF står foran en kamp, der kan spille dem under stregen eller så godt som sende én af nedrykningsbilletterne til Viborg, og humøret er højt i AGF. Læs mere
 

FCK-back: Jeg har opnået det jeg kan i Danmark

08:25 Pierre Bengtsson forlader FC København senest til vinter, men det er endnu uvist, om et sommerskifte kan komme på tale. Læs mere
 

Fredagens rygtebørs

08:00 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Christian Poulsen: Alle muligheder er åbne

07:57 Christian Poulsen har endnu ikke truffet en beslutning om fremtiden. Læs mere