Real-City trak rekordmange seere

Aldrig før har en åbningskamp i Champions League trukket så mange seere i Spanien som i går mellem Real Madrid og Manchester City.

I en medrivende og underholdende kamp kom Real Madrid to gange tilbage, efter at holdet var bagud på hjemmebane mod Manchester City, inden Cristiano Ronaldo til sidst sikrede sejren med sin scoring til 3-2 i Champions League gruppe D's første opgør.

Og det var en kamp, som en stor del af Spanien fulgte med i. Faktisk flere end nogen sinde før til det første opgør i Champions League.

I gennemsnit sad lidt over syv millioner spaniere og så kampen på RTVE. Det svarer til godt 40 procent af markedsandelen.

Lige efter at Cristiano Ronaldo havde scoret til 3-2 kunne tv-kanalen notere sig for flest tv-seere med lidt over 10 millioner.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Onsdagens rygtebørs

08:00 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Avis: Simon Kjær i spil til Manchester United-skifte

07:31 Et skifte til Manchester United kan blive aktuelt for Simon Kjær, der dog fokuserer på at fastholde Lilles topplacering i Ligue 1. Læs mere
 

Podolski afgjorde underholdende London-derby

15/04 Med to mål var Lukas Podolski den helt store oplevelse for Arsenal, da The Gunners slog bysbørnene fra West Ham med 3-1 tirsdag aften. Læs mere
 

Avis: Liverpool vil forgylde Sterling

15/04 Liverpool vil belønne Raheem Sterling med en markant lønforhøjelse. Læs mere
 

DHF: Tror Wilbek får aftale med Brøndby

15/04 Dansk Håndbold Forbund, DHF, tror, at Ulrik Wilbek indgår en aftale med Brøndby - og det hilser forbundet meget velkommen. Læs mere